LogMeIn Hamachi

LogMeIn Hamachi 2.1.0.634

Maak beveiligd netwerk aan via het commandovenster

VOOR

  • Goede beveiliging netwerk

TEGEN

  • Moeilijk te installeren en bedienen
  • Geen gebruikersinterface

Niet bijzonder
5

Met het gratis LogMeIn Hamachi leg je de basis voor een Virtual Private Network (VPN), waarmee je computers via het internet met elkaar verbindt. Zo log je met de software via een externe Mac in op bijvoorbeeld je bedrijfsnetwerk. Een andere toepassing is het maken van een gaming-netwerk.

LogMeIn Hamachi installeer je via de terminal, oftewel het commandovenster. De instructies vind je in het bijgeleverde "readme"-document. Ook het opzetten van een netwerk doe je via de terminal. Eenmaal aangemaakt, beveiligt LogMeIn Hamachi deze door de interne communicatie te coderen. Via het netwerk wissel je bijvoorbeeld bestanden uit met andere computers.

In tegenstelling tot LogMeIn Hamachi voor Windows, heeft de versie voor de Mac geen grafisch menu. Hierdoor is het installeren en opereren van de software een ontzettend irritante klus. Het programma HamachiX verhelpt dit probleem, door de functionaliteit van LogMeIn Hamachi te combineren met een gebruikersinterface.

Met LogMeIn Hamachi creëer je een beveiligd netwerk. Door het gebrek aan een grafisch menu, is de applicatie echter moeilijk te gebruiken. Het programma HamachiX biedt een mooie oplossing voor dit probleem.

Meeste downloads Netwerken & intranet voor mac

Meer
LogMeIn Hamachi

Download

LogMeIn Hamachi 2.1.0.634

Beoordelingen about LogMeIn Hamachi